Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SheilaMT2 - Szukamy Grafików

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xzgpwl8ox0l8.png

Witam, z tej strony główny administrator oraz przedstawiciel projektu o nazwie Sheila.

Chcielibyśmy powiadomić o tym że poszukuje paru osób znających się na rzeczy.
Na potwierdzenie tego iż ów projekt naprawdę istnieję trochę go opisze.

Informacje
Serwer Sheila postaram się, odtworzyć jako podobny serwer do starego Reinor`a lub do Azmal`a.
W sumie to takie same typy serwerów lecz inne nazwy, na Sheila także będzie max 180 lvl oraz raty na miano
serwera Easy/Medium... Na chwilę obecną jest gotowy w około 50 procentach.
Prace nad serwerem ciągle trwają.
Usuwamy wszelkie napotkane błędy, poprawiamy jeszcze interfejs,
piszemy nowe misje i, co najważniejsze, dodajemy jeszcze inne nowości, które na razie nie są przedstawione oficjalnie.
Posiadamy wiele nowych map/questów/broni/zbroi/dungeonów/wierzchowców/smoków i tak dalej.
Mamy również na serwerze system kostiumów, energii, zmiany nieba w zależności od godzin,
system petów oraz nowy system wytwarzania przedmiotów.
Posiadamy także autorskiego bossa o nazwie Sheila zrobionego specjalnie na zamówienie.

wh49721wy1u5.jpg

Kogo poszukuję
Grafików
Mapperów
Ogólnej ekipy tworzącej przyszłość forum serwera

Kontakt

GG: 10093357

MPCForum: PW (prywatna wiadomość)

Tylko poważne propozycje.
000j1wdwx296.png

Opublikowano

Polecam z względu na autora tematu a za razem założyciela głównego serwera czyli Kelevre, jeżeli ktoś będzie chciał z nim współpracować na dany temat to nie będzie na pewno problemów z dogadaniem się i tak dalej... Bardzo komunikatywna osóbka

isaricbaner.png

Opublikowano

Cześć, właśnie tworzę layout i mam do zaoferowania autorską stronę wraz z skryptami (ja koderowi za nie płacę), interface do clienta, tła logowania, znaczki GM, prezentacja, tło wyboru postaci. Do tego strona będzie stała na moim hostingu (opłacę sobie go sam) wraz z domeną.

Na stronie wdrażam kilka nowych autorskich pomysłów takich jak system orderów, system darmowych kodów do is itd. 

GG: 40598120

Opublikowano

Polecam ze względu na Kelevre, doświadczony w tym co robi i myślę że projekt się uda Kelevra.

Powodzenia chłopaki.

Opublikowano

Mogę polecić, bo raczej chłop wie co robi.

Niestety reinora nie zrobisz tak jak kiedyś my to zrobiliśmy gdyż nie te czasy, za dużo nowości i nie ten team :P

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Niestety reinora nie zrobisz tak jak kiedyś my to zrobiliśmy gdyż nie te czasy, za dużo nowości i nie ten team :P

Rozumiem ale nowości to nie problem dodać... A co do teamu to nie potrzeba tego samego sam mogę coś zdziałać w kierunku serwera easy/medium :P

Opublikowano

W moim teamie grafików są obecnie:

• MuSzAk
  • Grafiese
  • Zielsko

Jeszcze dwa miejsca wolne, może ktoś się skusi ?

W razie czego macie informacje związane z kontaktem w pierwszym poście tematu.

PS: Dziękuję za polecenia <3

Opublikowano

W moim teamie grafików są obecnie:

• MuSzAk
  • Grafiese
  • Zielsko

Jeszcze dwa miejsca wolne, może ktoś się skusi ?

W razie czego macie informacje związane z kontaktem w pierwszym poście tematu.

PS: Dziękuję za polecenia <3

Po co Wam jeszcze dodatkowi graficy, skoro teoretycznie jeden z wypisanych zrobi wszystko? :) Pytam bo zastanawiam się, jakby to ewentualnie wyglądało.

Opublikowano

Zielsko w teamie? Nie wiem dlaczego, ale co do tego nie jestem zbyt przekonany... 

Wredna nawiązywałem kontakt z nimi i ma być to na zasadzie zrobienia 2 sygnaturek i sanojara. 

Opublikowano

Zielsko w teamie? Nie wiem dlaczego, ale co do tego nie jestem zbyt przekonany... 

Zielsko koduje mi szablon na forum sieci serwerów metin2.

Sheila to nie jest jedyny serwer który stawiam.

Po co Wam jeszcze dodatkowi graficy, skoro teoretycznie jeden z wypisanych zrobi wszystko? :) Pytam bo zastanawiam się, jakby to ewentualnie wyglądało.

To samo co @1361622928-U485574.pngBolekART :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...